Maklumat terkini:

Maklumat terkini:



PERHATIAN! yang nak mendaftar kursus...baca dulu kat SINI

Jadual terkini KLIK pada button biru dikanan blog



Assalamualaikum..

Kepada sesiapa yang berkemampuan/berkelayakan untuk mengeluarkan zakat. Kini anda boleh sumbangkan zakat anda melalui Sebuah Maahad Tahfiz (Terengganu).

Resit zakat anda boleh gunakan untuk ditolak oleh LHDN.
Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi En Rahimi 016-9323154


Rabu, 20 Mac 2013

Jom Join SAYS

saje je lah nak kongsi dengan SAYS...cara mudah nk dpt duit, tak banyak, sekali klik 20sen, sorang daftar dpt RM1...tapi kalau ramai yang klik?? banyak jugak kan?

Senang je cara dia..
1-join dengan SAYs dulu klik kat SINI
2-pastu bukak dekat special @ story
3-pastu share yang ditanda warna hijau, yg dpt bayaran

Senangkan, share la kat Fb ke kat Blog ke..mana2 lah..selamat mencuba..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan