Maklumat terkini:

Maklumat terkini:PERHATIAN! yang nak mendaftar kursus...baca dulu kat SINI

Jadual terkini KLIK pada button biru dikanan blogAssalamualaikum..

Kepada sesiapa yang berkemampuan/berkelayakan untuk mengeluarkan zakat. Kini anda boleh sumbangkan zakat anda melalui Sebuah Maahad Tahfiz (Terengganu).

Resit zakat anda boleh gunakan untuk ditolak oleh LHDN.
Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi En Rahimi 016-9323154


Khamis, 21 April 2011

Kursus Kad Hijau

Assalamualaikum,

Alhamdulillah hari ini 22 April 2011,telah berjaya menjalankan satu lagi kurus dibawah anjuran CIDB. Kursus ini dijalankan melalui KKMP Baru Berhad dengan kerjasama sepenuhnya PKMM Pekan bertempat di bilik mesyuarat Kemas, Pekan, Pahang. Seramai 37 orang peserta telah menyertai dan pensyarah kursus ialah En Hasyamudin Amir.

Kursus 'Kad Hijau" ini adalah selama sehari dan ianya wajib kepada semua yang terlibat didalam tapak projek.Kepada Personal Binaan akan diberikan 10 Mata CCD untuk digunakan bagi memperbaharui lesen CIDB mereka.

KKMP akan menjalankan kursus-kursus anjuran CIDB seperti kursus kad hijau ini dari semasa ke semasa termasuklah kursus-kursus selama 4/5 hari yang memberikan 40 Mata CCD dibawah Koperasi Kontraktor Melayu Malaysia Berhad (Pusat Latihan Bertauliah Kontraktor)

Kepada mereka yang ingin meyertai kursus kad hijau (luar Kuantan) sila hubungi kkmp baru berhad ditalian 09-5132671.Pendaftaran secara berkumpulan adalah digalakkan.

2 ulasan:

  1. Assalam, saya nak tanya, berapa kadar bayaran untuk menyertai kursus kad hijau CIDB, samaada secara personel atau secara berkumpulan.

    BalasPadam
  2. wasalam, bayaran tu bergantung pada tempat yang nak dibuat, kalau wat kat pekan ari tu RM100 je termasuk makan minum semua

    BalasPadam