Maklumat terkini:

Maklumat terkini:PERHATIAN! yang nak mendaftar kursus...baca dulu kat SINI

Jadual terkini KLIK pada button biru dikanan blogGambar2 semasa kursus sekarang kurang kerana saya tidak lagi kebanyakkan berada ditempat kursus dan digantikan oleh orang lain, namun masih lagi mengawal selia kursus2 dibawah koperasi Kontraktor Melayu Malaysia Berhad.
Jumaat, 11 Februari 2011

Kursus CIDB Siri 01/2011 - Kerja Bangunan Perumahan

Alahamdulillah, kursus pembangunan kontraktor telah berjaya dilaksanakan pada 24 hingga 28 Januari 2011 di Wisma PKMM Pahang. Kursus anjuran CIDB ini adalah kali ke 37 dijalankan oleh KKMP dan kali ke3 dibawah PLBK KKMMB. Terima kasih kepada peserta2 yang hadir.Tajuk kursus kali ini ialah Kerja Bangunan - Perumahan, dengan peserta seramai 21 orang dari daerah kuantan, pekan, rompin,lipis, temerloh & kemaman.
  Penceramah kali ini ialah Tn Hj Nasarudin Bin Ali .Manakala majlis penutup dilakukan oleh Dato Che Wan Khalid , YDP PKMM Pahang.Pensyarah: Tn Hj Mohd Nasarudin Ali yang sentiasa ceria. Memberikan ilmu dalam bidang pembinaan tanpa meninggalkan unsur-unsur agama yang wajib diketahui oleh semua.Penghulu kursus: En Azhar sedang menggunakan laptop, salah satu kemudahan  yang dibenarkan digunakan oleh peserta kursus. 


Antara peserta kursus melakukan perbincangan dalam kumpulan.
Meneliti pelan projek perumahan yang disediakan oleh pensyarah.


Majlis penutup oleh YH Dato' Hj Che Wan Mohd Khalid selaku YDP PKMM Pahang.
Penyerahan cenderahati kepada pensyarah.
Penerimaan sijil penyertaan (25 ccd) oleh sebahagian peserta kursus.Bergambar beramai-ramai dihadapan bilik mesyuarat PKMM.P/s: lain2 gambar akan diupdatekan.TQ
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan